Receptbeskrivning
			
			
			
			Gi thaikyckling med kokosmjölk o grönt
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						Beskrivning
					
						GI Thaikyckling med kokosmjölk och grönt 4port 4st kycklingfiléer
2msk rapsolja
2tsk vitlök, riven
2tsk ingefära, riven salt vitpeppar
1st röd paprika
10st sugar snaps
1st gul lök
1burk kokosmjölk, 400ml
1tsk röd currypasta
1msk honung
½st lime
10st minimajs
1näve broccolibuketter koriander, färsk cashewnötter Serveras med: råris eller basmatiris Skär kycklingen i mindre bitar. Häll rapsolja, vitlök, ingefära, salt o peppar. Lägg i kycklingen o marinera i 10min. Skär paprika o sockerärtor i bitar. Värm en wokpanna, lägg i kycklingen och bryn in någon minut. Tillsätt paprika och skivad lök och stek ytterligare nån minut. Tillsätt kokosmjölk, currypasta, honung och pressad lime och låt koka i ca 10min. Lägg i majs, sockerärtor, broccoli och koka i 3min. innan servering. Smaka av med currypasta om det behövs. Dekorera med koriander och cashewnötter. Servera med basmatiris eller råris
										2msk rapsolja
2tsk vitlök, riven
2tsk ingefära, riven salt vitpeppar
1st röd paprika
10st sugar snaps
1st gul lök
1burk kokosmjölk, 400ml
1tsk röd currypasta
1msk honung
½st lime
10st minimajs
1näve broccolibuketter koriander, färsk cashewnötter Serveras med: råris eller basmatiris Skär kycklingen i mindre bitar. Häll rapsolja, vitlök, ingefära, salt o peppar. Lägg i kycklingen o marinera i 10min. Skär paprika o sockerärtor i bitar. Värm en wokpanna, lägg i kycklingen och bryn in någon minut. Tillsätt paprika och skivad lök och stek ytterligare nån minut. Tillsätt kokosmjölk, currypasta, honung och pressad lime och låt koka i ca 10min. Lägg i majs, sockerärtor, broccoli och koka i 3min. innan servering. Smaka av med currypasta om det behövs. Dekorera med koriander och cashewnötter. Servera med basmatiris eller råris
Visningar: 697
Inlagt 2015-12-04 16:01:33
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min