Receptbeskrivning
Thaikycklingsoppa
Ingredienser
för
Beskrivning
Thaikycklingsoppa 2 portioner 1½dl kokosmjölk
2½dl hönsbuljong
150g kycklingfilé, strimlad
100g broccolibuketter
½st röd paprika, strimlad
½st purjolök, skivad
75g champinjoner
½st chili, strimlad
½msk finhackad ingefära
1msk ljus soja, gärna tamari
1tsk fisksås Garnera med: rikligt med färsk koriander Servera med: 2 sesamfiloncini (grova grissini), ev. glutenfritt alternativ Koka upp kokosmjölk och buljong och blanda ner kyckling, grönsaker och ingefära. Sjud 5–7 min tills kycklingen är genomkokt och grönsakerna mjuka. Smaka av med soja och fisksås.
415 kcal/portion
2½dl hönsbuljong
150g kycklingfilé, strimlad
100g broccolibuketter
½st röd paprika, strimlad
½st purjolök, skivad
75g champinjoner
½st chili, strimlad
½msk finhackad ingefära
1msk ljus soja, gärna tamari
1tsk fisksås Garnera med: rikligt med färsk koriander Servera med: 2 sesamfiloncini (grova grissini), ev. glutenfritt alternativ Koka upp kokosmjölk och buljong och blanda ner kyckling, grönsaker och ingefära. Sjud 5–7 min tills kycklingen är genomkokt och grönsakerna mjuka. Smaka av med soja och fisksås.
415 kcal/portion
Visningar: 363
Inlagt 2015-12-04 15:54:08

