Receptbeskrivning
Michaels kebabgryta
Ingredienser
för
1 frp kebabkött fryst eller färskt
1 tsk kebabkrydda
1 burk hela tomater
1 msk tomatpuré
1 st röd paprika
1 burk champinjoner
2 krm vitlökspulver
1 tsk grillkrydda
1 krm chilipeppar
2 krm paprika pulver
1 st röd lök(ar)
2 dl vispgrädde(för magrare variant ta matlagnin
1 tsk kebabkrydda
1 burk hela tomater
1 msk tomatpuré
1 st röd paprika
1 burk champinjoner
2 krm vitlökspulver
1 tsk grillkrydda
1 krm chilipeppar
2 krm paprika pulver
1 st röd lök(ar)
2 dl vispgrädde(för magrare variant ta matlagnin
Beskrivning
Bryn kebabköttet,lägg i en gryta.
Strimla paprikan,hacka löken.
Tillsätt de hela tomaterna,paprikan och löken.
LÃ¥t puttra i 5 minuter.
Tillsätt kryddorna och tomatpurén.
LÃ¥t sjuda i ca 20-25 minuter.
Tillsätt svampen när det är cirka 10 minuter kvar.
Tillsätt grädden och låt puttra en stund till.
Smaka av med mer kryddor om det behövs.
Servera med ris och en god sallad
Strimla paprikan,hacka löken.
Tillsätt de hela tomaterna,paprikan och löken.
LÃ¥t puttra i 5 minuter.
Tillsätt kryddorna och tomatpurén.
LÃ¥t sjuda i ca 20-25 minuter.
Tillsätt svampen när det är cirka 10 minuter kvar.
Tillsätt grädden och låt puttra en stund till.
Smaka av med mer kryddor om det behövs.
Servera med ris och en god sallad
Visningar: 133
Inlagt 2015-12-06 16:58:21






0 min