Receptbeskrivning
Saffranstryffel
Ingredienser
för
1 st saffrans påse
1 msk rom
1 dl vispgrädde
250 g vit choklad
kokos
1 msk rom
1 dl vispgrädde
250 g vit choklad
kokos
Beskrivning
Lös upp saffranet i romen och låt den stå och dra en stund.
Koka upp grädden i en kastrull och häll den sedan genast över den hackade vita chokladen.
Häll i saffransblandningen och rör till en jämn smet där all choklad smält ordentligt.
Häll smeten i en form eller på en tallrik med bakplåtspapper och ställ i kylskåpet tills den svalnat och blivit hård.
Ta ut och skeda upp små klickar av tryffeln, rulla den till bollar och rulla dem därefter i kokosflingor.
Förvara i kylskåp.
Scroll down for recipe in English!
Visningar: 456
Inlagt 2015-12-08 07:09:42






10 min