Receptbeskrivning
Honungssötad senap
Ingredienser
för
1 påse bruna senapsfrön (26 g)
1 påse gula senapsfrön (26 g)
1 tsk salt
1 msk socker
1 msk vitvinsvinäger
2 msk olivolja
1 msk flytande honung
1 påse gula senapsfrön (26 g)
1 tsk salt
1 msk socker
1 msk vitvinsvinäger
2 msk olivolja
1 msk flytande honung
Beskrivning
Häll senapsfröna i en skål och slå över kokande vatten så att de täcks helt. Låt stå över natten.
Sila fröna och blanda ner socker, salt och vinäger.
Mixa med stavmixer tills fröna gått sönder och blandningen antar en flytande konsistens.
Rör ner honung och olja och mixa ytterligare en stund.
Häll upp på ren, torr burk med lock och förvara i kylskåpet.
Visningar: 282
Inlagt 2015-12-08 08:29:30






10 min.jpg)