Receptbeskrivning
After eight-tryffel
Ingredienser
för
1 dl vispgrädde
10 st after eight plattor
200 g mörk choklad
2 tsk smör
florsocker
10 st after eight plattor
200 g mörk choklad
2 tsk smör
florsocker
Beskrivning
Koka upp vispgrädden i en kastrull.
Stäng av värmen direkt när den börjar bubbla.
Skär After Eight-plattorna i bitar.
Bryt chokladen i bitar och lägg allt i en skål.
Tillsätt smöret.
Häll grädden över chokladen och After Eight-bitarna.
Blanda ihop allt till en chokladkräm.
Ställ den i kylen för att stelna.
Forma runda bollar av chokladsmeten (ta gärna hjälp av två teskedar) och rulla dem i florsocker.
Förvara dem i kylen i en burk med lock
Stäng av värmen direkt när den börjar bubbla.
Skär After Eight-plattorna i bitar.
Bryt chokladen i bitar och lägg allt i en skål.
Tillsätt smöret.
Häll grädden över chokladen och After Eight-bitarna.
Blanda ihop allt till en chokladkräm.
Ställ den i kylen för att stelna.
Forma runda bollar av chokladsmeten (ta gärna hjälp av två teskedar) och rulla dem i florsocker.
Förvara dem i kylen i en burk med lock
Visningar: 1839
Inlagt 2015-12-10 05:48:55






30 min.jpg)