Receptbeskrivning
Pepparrotspotatis till rökt renstek
Ingredienser
för
600 g potatis, fast
1 dl vatten
550 g fryst broccoli, broccoli- och morotsblandning
300 g rökt renstek, eller annat rökt kött eller
125 g färskost, cantadou pepparrot
1 dl matlagningsgrädde
1 tsk salt
2 krm svartpeppar, nymald
1 dl vatten
550 g fryst broccoli, broccoli- och morotsblandning
300 g rökt renstek, eller annat rökt kött eller
125 g färskost, cantadou pepparrot
1 dl matlagningsgrädde
1 tsk salt
2 krm svartpeppar, nymald
Beskrivning
Pepparrotspotatis till rökt renstek
1. Skala och dela potatisen, tina grönsakerna. Koka potatisen nästan mjuk i saltat vatten. Lägg i grönsakerna och låt dem koka med de sista 4 minuterna.
2. Låt potatis och grönsaker rinna av. Håll dem varma under lock med en bit hushållspapper.
3. Smält osten i en kastrull tillsammans med grädde och vatten. Tillsätt salt och peppar.
4. Servera grönsakerna med sås och rökt renstek.
1. Skala och dela potatisen, tina grönsakerna. Koka potatisen nästan mjuk i saltat vatten. Lägg i grönsakerna och låt dem koka med de sista 4 minuterna.
2. Låt potatis och grönsaker rinna av. Håll dem varma under lock med en bit hushållspapper.
3. Smält osten i en kastrull tillsammans med grädde och vatten. Tillsätt salt och peppar.
4. Servera grönsakerna med sås och rökt renstek.
Visningar: 288
Inlagt 2015-12-13 18:31:08






0 min