Receptbeskrivning
Ingas Björnkakor
Ingredienser
för
steg 1
100 g smör 1 st ägg
1.5 dl socker
steg 2
1.25 dl vetemjöl 2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
steg 3
1.75 dl nötter/mandel Beskrivning
Forma smörpapper eller bakplåtspapper till en låda 25-30 cm stor. Smörj väl.
Socker, ägg och smör röres samman.
Sikta över en blandning av mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker.
Bred ut smeten i lådan.
Strö ut och tryck ned mandel/nötter.
Gräddas i ugnen i 200-225 grader.
Skär i bitar och lägg i burk tillsammans med några brödsmulor.
Socker, ägg och smör röres samman.
Sikta över en blandning av mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker.
Bred ut smeten i lådan.
Strö ut och tryck ned mandel/nötter.
Gräddas i ugnen i 200-225 grader.
Skär i bitar och lägg i burk tillsammans med några brödsmulor.
Visningar: 178
Inlagt 2015-12-20 14:02:50






30 min