Receptbeskrivning
Biff a la ching chong
Ingredienser
för
250 g äggnudlar
400 g strimlad biff
1 st röd paprika
1 st broccolihuvud
1 dl bambuskott
50 g cashewnötter
1 msk olivolja
1 st vitlöksklyfta
0.25 st vitkålshuvud
1 dl sweet chilisås
1 dl kinesisk soja
salt, efter smak
svartpeppar, efter smak
400 g strimlad biff
1 st röd paprika
1 st broccolihuvud
1 dl bambuskott
50 g cashewnötter
1 msk olivolja
1 st vitlöksklyfta
0.25 st vitkålshuvud
1 dl sweet chilisås
1 dl kinesisk soja
salt, efter smak
svartpeppar, efter smak
Beskrivning
1. Koka äggnudlarna enligt anvisningar på paketet.
2. Häll av vattnet.
3. Strimla biffen, paprikan, vitkålen och bryt av broccoliknippen från huvudet.
4. Hetta upp en wokpanna och woka biffen i olja med lite salt och peppar.
5. Lägg biffen åt sidan och woka grönsakerna tillsammans med nudlarna.
6. Blanda ner biffen och smaksätt med sweet chili och soja.
7. Toppa med cashewnötterna.
2. Häll av vattnet.
3. Strimla biffen, paprikan, vitkålen och bryt av broccoliknippen från huvudet.
4. Hetta upp en wokpanna och woka biffen i olja med lite salt och peppar.
5. Lägg biffen åt sidan och woka grönsakerna tillsammans med nudlarna.
6. Blanda ner biffen och smaksätt med sweet chili och soja.
7. Toppa med cashewnötterna.
Visningar: 399
Inlagt 2016-01-05 10:31:59