Receptbeskrivning

Ägghalvor med gubbröra

Ingredienser för
4 st ägg kokta
3 st ägg kokta
50 g ansjovis
1.5 msk rödlök, finhackad
1.5 msk gräslök, hackad
1.5 msk dill, hackad
1 msk crème fraiche


  15 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Halvera äggen som skall toppas med gubbröran och lägg på ett fint fat.

2. Gubbröra: Skala och hacka de hårdkokta äggen.

3. Finhacka ansjovis och rödlök och skär gräslök och dill fint.

4. Blanda ihop alltsammans med crème fraiche i en bunke.

5. Klicka på gubbröran.

Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet
Rekvisita: Jelly Bean

Näringsinnehåll:
Kalorier: 187 kcal
Kolhydrater: 1,5 g
Protein: 15 g
Fett: 13,5 g

Visningar: 737
Inlagt 2012-04-11 00:36:06