Receptbeskrivning
Ägghalvor med gubbröra
Ingredienser
för
4 st ägg kokta
3 st ägg kokta
50 g ansjovis
1.5 msk rödlök, finhackad
1.5 msk gräslök, hackad
1.5 msk dill, hackad
1 msk crème fraiche
3 st ägg kokta
50 g ansjovis
1.5 msk rödlök, finhackad
1.5 msk gräslök, hackad
1.5 msk dill, hackad
1 msk crème fraiche
Beskrivning
1. Halvera äggen som skall toppas med gubbröran och lägg på ett fint fat.
2. Gubbröra: Skala och hacka de hårdkokta äggen.
3. Finhacka ansjovis och rödlök och skär gräslök och dill fint.
4. Blanda ihop alltsammans med crème fraiche i en bunke.
5. Klicka på gubbröran.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet
Rekvisita: Jelly Bean
Näringsinnehåll:
Kalorier: 187 kcal
Kolhydrater: 1,5 g
Protein: 15 g
Fett: 13,5 g
2. Gubbröra: Skala och hacka de hårdkokta äggen.
3. Finhacka ansjovis och rödlök och skär gräslök och dill fint.
4. Blanda ihop alltsammans med crème fraiche i en bunke.
5. Klicka på gubbröran.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet
Rekvisita: Jelly Bean
Näringsinnehåll:
Kalorier: 187 kcal
Kolhydrater: 1,5 g
Protein: 15 g
Fett: 13,5 g
Visningar: 1397
Inlagt 2012-04-10 22:36:06

