Receptbeskrivning
Lasagne med squash
Ingredienser
för
Beskrivning
Lasagne med squash 3port.
500g nötfärs
1st gul lök
1msk smör
1burk hela tomater
2tsk timjan
salt, peppar
2st squasher
1½dl grädde
1¾dl riven ost (ca 150g)
riven muskotnöt
150g bacon
Fräs färs och hackad lök i halva mängden smör. tillsätt hela burktomater och timjan. Koka ihop såsen 10min., smaka av med salt o peppar.
Skär squashen i tunna skivor på längden, stek dem på bägge sidor i rester4ande smör. Värm, grädden, rör i osten o smaka av med muskot, salt o peppar.
Smör en ugnsfast form. Varva squashskivor, färssås o ostsås. Börja och avsluta med squash Toppa med bacon. Stek i 200° 35min. Servera med tomatsallad.
500g nötfärs
1st gul lök
1msk smör
1burk hela tomater
2tsk timjan
salt, peppar
2st squasher
1½dl grädde
1¾dl riven ost (ca 150g)
riven muskotnöt
150g bacon
Fräs färs och hackad lök i halva mängden smör. tillsätt hela burktomater och timjan. Koka ihop såsen 10min., smaka av med salt o peppar.
Skär squashen i tunna skivor på längden, stek dem på bägge sidor i rester4ande smör. Värm, grädden, rör i osten o smaka av med muskot, salt o peppar.
Smör en ugnsfast form. Varva squashskivor, färssås o ostsås. Börja och avsluta med squash Toppa med bacon. Stek i 200° 35min. Servera med tomatsallad.
Visningar: 156
Inlagt 2016-01-06 20:11:09






30 min