Receptbeskrivning
Frallor med frön L7
Ingredienser
för
Beskrivning
Frallor med frön L7 6st
50g solrosfrön
30g solrosfrön
30g linfrön
30g fibrex
2msk fiberhusk
1tsk bakpulver
4st ägg
100g grekisk yoghurt
Blanda fröna med fibrex, fiberhusk o bakpulver. rör ner ägg o yoghurt, åt degen vila i 10min.
Forma med en sked degen till 6 bullar. Sätt dem på en plåt med bakpapper.
Grädda bröden på 250°, ca 10-12min. Servera med smör o ost eller skinka.
50g solrosfrön
30g solrosfrön
30g linfrön
30g fibrex
2msk fiberhusk
1tsk bakpulver
4st ägg
100g grekisk yoghurt
Blanda fröna med fibrex, fiberhusk o bakpulver. rör ner ägg o yoghurt, åt degen vila i 10min.
Forma med en sked degen till 6 bullar. Sätt dem på en plåt med bakpapper.
Grädda bröden på 250°, ca 10-12min. Servera med smör o ost eller skinka.
Visningar: 1890
Inlagt 2016-01-06 20:13:46






30 min