Receptbeskrivning
Lasagne med squash
Elin Vogel via Mia Piejko
Ingredienser
för
Beskrivning
Lasagne med squash 3port. 500g nötfärs
1st gul lök
1msk smör
1burk hela tomater
2tsk timjan salt, peppar
2st squasher
1½dl grädde
1¾dl riven ost (ca 150g) riven muskotnöt
150g bacon Fräs färs och hackad lök i halva mängden smör. tillsätt hela burktomater och timjan. Koka ihop såsen 10min., smaka av med salt o peppar. Skär squashen i tunna skivor på längden, stek dem på bägge sidor i rester4ande smör. Värm, grädden, rör i osten o smaka av med muskot, salt o peppar. Smör en ugnsfast form. Varva squashskivor, färssås o ostsås. Börja och avsluta med squash Toppa med bacon. Stek i 200° 35min. Servera med tomatsallad.
1st gul lök
1msk smör
1burk hela tomater
2tsk timjan salt, peppar
2st squasher
1½dl grädde
1¾dl riven ost (ca 150g) riven muskotnöt
150g bacon Fräs färs och hackad lök i halva mängden smör. tillsätt hela burktomater och timjan. Koka ihop såsen 10min., smaka av med salt o peppar. Skär squashen i tunna skivor på längden, stek dem på bägge sidor i rester4ande smör. Värm, grädden, rör i osten o smaka av med muskot, salt o peppar. Smör en ugnsfast form. Varva squashskivor, färssås o ostsås. Börja och avsluta med squash Toppa med bacon. Stek i 200° 35min. Servera med tomatsallad.
Visningar: 376
Inlagt 2016-01-10 04:14:04

