Receptbeskrivning
Fylld lax
Ingredienser
för
4 st rejäla laxfiléer med skinn
till fyllning
1 dl crème fraiche
0.5 st burk finhackade kronärtskockbottnar
1 dl riven västerbottensost
4 st finhackade soltorkade tomater (obs: kolhydrat
salt
peppar
4 st skivor knaprigt bacon
till fyllning
1 dl crème fraiche
0.5 st burk finhackade kronärtskockbottnar
1 dl riven västerbottensost
4 st finhackade soltorkade tomater (obs: kolhydrat
salt
peppar
4 st skivor knaprigt bacon
Beskrivning
1. Lägg baconskivorna på smörpapper och torka i ugnen på
175 grader.
2. Blanda ihop fyllningen.
3. Smaka av och krydda.
4. Skär djupa skåror i laxfiléerna och tryck in fyllningen.
5. Stek laxen i 175 grader ca 20 minuter.
6. Klipp över baconstrimlor som dekoration. (I ursprungsreceptet
stod det ugnstorkad parmaskinka, men jag föredrar
bacon.)
7. Serveras förslagsvis med en frisk grönsallad.
175 grader.
2. Blanda ihop fyllningen.
3. Smaka av och krydda.
4. Skär djupa skåror i laxfiléerna och tryck in fyllningen.
5. Stek laxen i 175 grader ca 20 minuter.
6. Klipp över baconstrimlor som dekoration. (I ursprungsreceptet
stod det ugnstorkad parmaskinka, men jag föredrar
bacon.)
7. Serveras förslagsvis med en frisk grönsallad.
Visningar: 806
Inlagt 2012-04-10 22:40:33

