Receptbeskrivning
Ingredienser för
4 st rejäla laxfiléer med skinn
till fyllning
1 dl crème fraiche
0.5 st burk finhackade kronärtskockbottnar
1 dl riven västerbottensost
4 st finhackade soltorkade tomater (obs: kolhydrat
salt
peppar

4 st skivor knaprigt bacon


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Lägg baconskivorna på smörpapper och torka i ugnen på
175 grader.

2. Blanda ihop fyllningen.
3. Smaka av och krydda.

4. Skär djupa skåror i laxfiléerna och tryck in fyllningen.

5. Stek laxen i 175 grader ca 20 minuter.

6. Klipp över baconstrimlor som dekoration. (I ursprungsreceptet
stod det ugnstorkad parmaskinka, men jag föredrar
bacon.)

7. Serveras förslagsvis med en frisk grönsallad.



Visningar: 754
Inlagt 2012-04-10 22:40:33