Receptbeskrivning
Crepes LCHF
Ingredienser
för
Beskrivning
Crepes LCHF 4port.
Crepes:
3dl mjölk
4st ägg
1,5msk fiberhusk
2nypor salt
smör eller kokosfett till stekning
Fyllning:
200g champinjoner
200g rökt skinka
200g riven mozzarella
2dl tomatsås/pizzasås
Sätt ugnen på 225°.
Vispa samman ingredienserna till pannkakorna. Låt stå i fem minuter o grädda sedan i smör eller i kokosfett.
Skiva champinjonerna o fräs dem tills de fått fin färg. Strimla skinkan.
Fyll varje pannkaka med lite skinka, riven mozzarella o champinjoner. Spara lite mozzarella till garnering.
Rulla ihop crêpesen o lägg med skarven neråt i smord ugnsform. Fördela tomatsåsen ovanpå i en sträng över varje crepes, toppa ed riven ost, gratinera i ugn 8-10min.
Crepes:
3dl mjölk
4st ägg
1,5msk fiberhusk
2nypor salt
smör eller kokosfett till stekning
Fyllning:
200g champinjoner
200g rökt skinka
200g riven mozzarella
2dl tomatsås/pizzasås
Sätt ugnen på 225°.
Vispa samman ingredienserna till pannkakorna. Låt stå i fem minuter o grädda sedan i smör eller i kokosfett.
Skiva champinjonerna o fräs dem tills de fått fin färg. Strimla skinkan.
Fyll varje pannkaka med lite skinka, riven mozzarella o champinjoner. Spara lite mozzarella till garnering.
Rulla ihop crêpesen o lägg med skarven neråt i smord ugnsform. Fördela tomatsåsen ovanpå i en sträng över varje crepes, toppa ed riven ost, gratinera i ugn 8-10min.
Visningar: 353
Inlagt 2016-01-18 19:28:21






30 min