Receptbeskrivning
Varm brietårta med plommontomater, nötter, flingsalt & honung
Ingredienser
för
Beskrivning
Varm brietårta med plommontomater, nötter, flingsalt & honung ca 12 bufféportioner
1kg rund brieost
500g miniplommontomater
2dl blandade nötter & kärnor (Valnötter, cashewnötter, jordnötter, mandel, pumpakärnor, solrosfrön)
flingsalt
flytande honung
Lägg brieosten på ett ugnsfast fat med kant.
Halvera plommontomaterna och lägg ovanpå.
Strössla över nötterna, flingsalt och ringla över honung.
Gratinera i 200 grader ca 15-20 min. Nötterna får inte bli brända, så håll koll.
Servera brietårtan varm.
1kg rund brieost
500g miniplommontomater
2dl blandade nötter & kärnor (Valnötter, cashewnötter, jordnötter, mandel, pumpakärnor, solrosfrön)
flingsalt
flytande honung
Lägg brieosten på ett ugnsfast fat med kant.
Halvera plommontomaterna och lägg ovanpå.
Strössla över nötterna, flingsalt och ringla över honung.
Gratinera i 200 grader ca 15-20 min. Nötterna får inte bli brända, så håll koll.
Servera brietårtan varm.
Visningar: 437
Inlagt 2016-01-21 19:54:50






30 min