Receptbeskrivning
Allt i ett gryta med två sorters fisk
Ingredienser
för
10 st champinjoner
1 st vitlöksklyfta(or)
1 msk olivolja
cayennepeppar
salt och peppar
2 dl vatten
2 dl crème fraiche saffran och tomat
250 g lax
200 g vit fisk
morötter
potatis
1 st vitlöksklyfta(or)
1 msk olivolja
cayennepeppar
salt och peppar
2 dl vatten
2 dl crème fraiche saffran och tomat
250 g lax
200 g vit fisk
morötter
potatis
Beskrivning
1. Skala potatis och morötter. Skär i bitar. Skär champinjonerna i bitar. Skär fisken i stora bitar. Fräs champinjoner i oljan tillsammans med vitlöken. Krydda med salt och cayennepeppar. 2. Häll i vatten, crème fraiche, morötter och potatis. Koka 10 minuter. Tillsätt fisk och låt sjuda några minuter till på svag värme. Servera som den är eller med en bit bröd. Recept: Mia Troberg Elonq Rekvisita: Duka Näringsinnehåll: Kalorier: 410 kcal Kolhydrater: 27 g Protein: 24 g Fett: 22 g Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet
Visningar: 315
Inlagt 2016-01-25 17:38:33