Receptbeskrivning
Coleslaw
Ingredienser
för
0.3 st vitkålshuvud
2 st grönkålsstjälkar
1 st rödlök
1 dl gräddfil
0.5 dl majonnäs
1 msk senap
salt, efter smak
svartpeppar, efter smak
2 st grönkålsstjälkar
1 st rödlök
1 dl gräddfil
0.5 dl majonnäs
1 msk senap
salt, efter smak
svartpeppar, efter smak
Beskrivning
1. Strimla vitkålen med en osthyvel eller en vass kniv.
2. Strimla grönkålen.
3. Skala och strimla löken.
4. Blanda gräddfil, majonnäs och senap i en skål.
5. Blanda ner kålen och löken.
6. Smaka av med salt och peppar.
2. Strimla grönkålen.
3. Skala och strimla löken.
4. Blanda gräddfil, majonnäs och senap i en skål.
5. Blanda ner kålen och löken.
6. Smaka av med salt och peppar.
Visningar: 245
Inlagt 2012-04-10 22:51:48

