Receptbeskrivning
Våfflor med lågt GI
Ingredienser
för
3 dl dinkelmjöl
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
5 dl mjölk
2 st ägg
50 g smör
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
5 dl mjölk
2 st ägg
50 g smör
Beskrivning
Ca 12 laggar
1. Rör ihop hälften av mjölken med de torra ingredienserna.
2. Häll sedan i resten av mjölken.
3. Knäck i äggen och blanda allt till en jämn smet.
4. Smält smöret och häll i det.
5. Grädda i våffeljärn.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
1. Rör ihop hälften av mjölken med de torra ingredienserna.
2. Häll sedan i resten av mjölken.
3. Knäck i äggen och blanda allt till en jämn smet.
4. Smält smöret och häll i det.
5. Grädda i våffeljärn.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 1000
Inlagt 2012-04-10 22:54:28

