Receptbeskrivning
Hasselnötsbröd LCHF
Ingredienser
för
Beskrivning
Hasselnötsbröd LCHF
12st ägg
50g smör
1,5dl mandelmjöl
1,5dl hasselnötsmjöl
1,5dl hela hasselnötter
2-3msk fiberhusk
1msk bakpulver
1tsk salt
Vispa äggen poröst och häll i det smälta smöret.
Blanda de torra ingredienserna för sig innan du blandar ner dem i smeten. Till sist blandar du i hasselnötskärnorna.
Lägg ett bakplåtspapper i en brödform och häll upp smeten.
Låt degen svälla 15 min
Strö lite hasselnötsmjöl över brödet eller Chiafrön som jag gjorde.
In i mitten av ugnen på 175 grader i ca 40 min.
12st ägg
50g smör
1,5dl mandelmjöl
1,5dl hasselnötsmjöl
1,5dl hela hasselnötter
2-3msk fiberhusk
1msk bakpulver
1tsk salt
Vispa äggen poröst och häll i det smälta smöret.
Blanda de torra ingredienserna för sig innan du blandar ner dem i smeten. Till sist blandar du i hasselnötskärnorna.
Lägg ett bakplåtspapper i en brödform och häll upp smeten.
Låt degen svälla 15 min
Strö lite hasselnötsmjöl över brödet eller Chiafrön som jag gjorde.
In i mitten av ugnen på 175 grader i ca 40 min.
Visningar: 776
Inlagt 2016-01-31 10:38:55






30 min