Receptbeskrivning
Chili con carne
Ingredienser
för
1 st gul lök
400 g köttfärs
1 burk kidneybönor
2 st chilifrukter
2 msk tomatpuré
5 dl krossade tomater
salt
peppar
chilipulver
olja till stekning
persilja
400 g köttfärs
1 burk kidneybönor
2 st chilifrukter
2 msk tomatpuré
5 dl krossade tomater
salt
peppar
chilipulver
olja till stekning
persilja
Beskrivning
1. Stek köttfärsen i lite olja, cirka 1 matsked, tills den fått färg rakt igenom.
2. Strimla löken och chilifrukterna och lägg dem i stekpannan tillsammans med köttfärsen. Krydda med chilipulver, peppar och salt.
3. Tillsätt tomatpurén och hälften av de krossade tomaterna. Tillsätt sen bönorna och resten av de krossade tomaterna. Krydda till sist med persilja efter smak.
2. Strimla löken och chilifrukterna och lägg dem i stekpannan tillsammans med köttfärsen. Krydda med chilipulver, peppar och salt.
3. Tillsätt tomatpurén och hälften av de krossade tomaterna. Tillsätt sen bönorna och resten av de krossade tomaterna. Krydda till sist med persilja efter smak.
Visningar: 403
Inlagt 2016-02-08 21:12:21

