Receptbeskrivning
Brownies med två ingredienser (glutenfri)
Ingredienser
för
Beskrivning
Brownies med två ingredienser (glutenfri)
4st ägg
2dl hasselnötskräm
Först och främst: Välj en ekologisk variant av hasselnötskräm (den klassiska ”nutellan” har en ganska läskig innehållsförteckning).
Knäck äggen i en vispbunke och vispa dem hårt med elvisp tills de är rejält ljusgula och puffiga (5-10 minuter behövs).
Värm hasselnötskrämen på låg värme under omrörning tills den blivit lite mer lättrinnande och klicka i lite i taget i äggsmeten.
Vispa under tiden tills allt blandat sig.
Häll i en form klädd med bakplåtspapper (ca 20 x 15 cm) och grädda i 175°C i 25-30 minuter.
Ringla eventuellt över lite mer varm hasselnötskräm.
Låt svalna och skär i rutor.
4st ägg
2dl hasselnötskräm
Först och främst: Välj en ekologisk variant av hasselnötskräm (den klassiska ”nutellan” har en ganska läskig innehållsförteckning).
Knäck äggen i en vispbunke och vispa dem hårt med elvisp tills de är rejält ljusgula och puffiga (5-10 minuter behövs).
Värm hasselnötskrämen på låg värme under omrörning tills den blivit lite mer lättrinnande och klicka i lite i taget i äggsmeten.
Vispa under tiden tills allt blandat sig.
Häll i en form klädd med bakplåtspapper (ca 20 x 15 cm) och grädda i 175°C i 25-30 minuter.
Ringla eventuellt över lite mer varm hasselnötskräm.
Låt svalna och skär i rutor.
Visningar: 127
Inlagt 2016-02-15 20:08:39






30 min