Receptbeskrivning
Pasta piemontese
Ingredienser
för
Beskrivning
Pasta piemontese 4 port.
300g oxfilé
100g champinjoner
1st gul lök
smör att steka i
1/2st köttbuljongtärning
en skvätt vatten
3dl vispgrädde (äggulor istället)
1/2dl rödvin
1msk soja
2st vitlöksklyftor
färsk basilika
salt & svartpeppar
riven parmesanost
Hacka löken och skär champinjonerna i kvartar. Stek detta i smöret. Skär köttet i små bitar och låt det steka med.
Häll på vatten & grädde (äggulor). Tillsätt köttbuljong, rödvin, soja, pressad vitlök och lite hackad basilika. Smaka av med salt & peppar och låt puttra en stund.
Koka pastan al dente. Låt den rinna av och rör sen ner den i såsen.
Strö rejält med nyriven parmesanost över vid servering. Och servera gärna vitlöksbröd och tapenade till. Yummi!
300g oxfilé
100g champinjoner
1st gul lök
smör att steka i
1/2st köttbuljongtärning
en skvätt vatten
3dl vispgrädde (äggulor istället)
1/2dl rödvin
1msk soja
2st vitlöksklyftor
färsk basilika
salt & svartpeppar
riven parmesanost
Hacka löken och skär champinjonerna i kvartar. Stek detta i smöret. Skär köttet i små bitar och låt det steka med.
Häll på vatten & grädde (äggulor). Tillsätt köttbuljong, rödvin, soja, pressad vitlök och lite hackad basilika. Smaka av med salt & peppar och låt puttra en stund.
Koka pastan al dente. Låt den rinna av och rör sen ner den i såsen.
Strö rejält med nyriven parmesanost över vid servering. Och servera gärna vitlöksbröd och tapenade till. Yummi!
Visningar: 654
Inlagt 2016-02-16 21:04:34






30 min