Receptbeskrivning
Vintersallad
Ingredienser
för
400 g kycklingfilé
2 dl bulgur
1 frp saffran
smör
4 dl hönsbuljong
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 st avocado
1 st granatäpple
150 g fetaost
5 dl blandad grönsallad
2 dl matyoghurt
2 dl bulgur
1 frp saffran
smör
4 dl hönsbuljong
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 st avocado
1 st granatäpple
150 g fetaost
5 dl blandad grönsallad
2 dl matyoghurt
Beskrivning
Fräs bulgur och saffran i smör i en kastrull. Häll på buljong och koka under lock enligt förpackningen.
Skär kycklingen i bitar. Stek den i smör i en stekpanna ca 7 min. Salta och peppra.
Dela, kärna ur och skala avokado. Skär dem i bitar. Dela granatäpplet i klyftor och peta ur kärnorna.
Lägg salladen på ett fat och varva bulgur, kyckling, avokado, granatäpple och smulad ost. Servera med bröd.
SERVERINGSFÖRSLAG:
Servera med bröd och matyoghurt.
Skär kycklingen i bitar. Stek den i smör i en stekpanna ca 7 min. Salta och peppra.
Dela, kärna ur och skala avokado. Skär dem i bitar. Dela granatäpplet i klyftor och peta ur kärnorna.
Lägg salladen på ett fat och varva bulgur, kyckling, avokado, granatäpple och smulad ost. Servera med bröd.
SERVERINGSFÖRSLAG:
Servera med bröd och matyoghurt.
Visningar: 687
Inlagt 2016-02-22 10:22:57