Receptbeskrivning
			
			
			
			Köttfärsbiff med morot och keso
						Erick Holm via Recept.nu					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							300 g nötfärs 
2 dl morötter rårivna
1 dl keso
1 st gul lök
1 tsk salt
1 msk kinesisk soja
2 krm svartpeppar grovmalen
						
					2 dl morötter rårivna
1 dl keso
1 st gul lök
1 tsk salt
1 msk kinesisk soja
2 krm svartpeppar grovmalen
Beskrivning
					
						1. Värm ugnen till 200°. Skala morötterna och riv dem fint. Skala och hacka löken fint. Blanda nötfärs och rivna morötter, keso och finhackad lök. Smaksätt med lite salt.
2. Platta ut smeten till 4 rejäla biffar. Lägg på en plåt. Pensla med soja och strö över grovmalen svartpeppar. Stek i ugnen i 20 minuter till vacker färg.
3. Servera med massor av färska och kokta grönsaker, exempelvis sockerärter och minimajs samt kokt potatis.
					
										2. Platta ut smeten till 4 rejäla biffar. Lägg på en plåt. Pensla med soja och strö över grovmalen svartpeppar. Stek i ugnen i 20 minuter till vacker färg.
3. Servera med massor av färska och kokta grönsaker, exempelvis sockerärter och minimajs samt kokt potatis.
Visningar: 511
Inlagt 2016-02-29 20:45:51
				
					
			





  30 min