Receptbeskrivning
Brownies med tryffel av schweizernötschoklad
Ingredienser
för
Beskrivning
Brownie med tryffel av schweizernötchoklad cirka 15 bitar
200g smör
4dl strösocker
3dl vetemjöl
2dl kakao
2tsk vaniljsocker
1tsk bakpulver
4st rumsvarma ägg
2 nypor flingsalt
Tryffel
3/4dl vispgrädde
200g schweizernötschoklad
hackade hasselnötter
Sätt ugnen på 150 grader. Klä en form, ca 25 x 30 cm, med bakplåtspapper.
Smält smör och socker i en kastrull.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och vispa sedan ner smörblandningen i bunken.
Tillsätt äggen och salt och vispa ihop till en jämn smet. Fördela smeten jämnt i formen och grädda kakan mitt i ugnen i 18–20 minuter.
Brownie:n ska vara kladdig i mitten. Låt svalna innan du lägger på toppingen.
Värm upp grädden i en kastrull, när den kokat upp så tar du bort den från plattan direkt, bryt ner chokladen och rör den blank.
Fördela ut tryffel över kakan och låt svalna i kylen gärna över natten, innan du skär upp den i bitar.
200g smör
4dl strösocker
3dl vetemjöl
2dl kakao
2tsk vaniljsocker
1tsk bakpulver
4st rumsvarma ägg
2 nypor flingsalt
Tryffel
3/4dl vispgrädde
200g schweizernötschoklad
hackade hasselnötter
Sätt ugnen på 150 grader. Klä en form, ca 25 x 30 cm, med bakplåtspapper.
Smält smör och socker i en kastrull.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och vispa sedan ner smörblandningen i bunken.
Tillsätt äggen och salt och vispa ihop till en jämn smet. Fördela smeten jämnt i formen och grädda kakan mitt i ugnen i 18–20 minuter.
Brownie:n ska vara kladdig i mitten. Låt svalna innan du lägger på toppingen.
Värm upp grädden i en kastrull, när den kokat upp så tar du bort den från plattan direkt, bryt ner chokladen och rör den blank.
Fördela ut tryffel över kakan och låt svalna i kylen gärna över natten, innan du skär upp den i bitar.
Visningar: 221
Inlagt 2016-03-12 10:44:05






30 min