Receptbeskrivning
			
			
			
			Kokoskyckling med ris
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							4 st kycklingbröst 
3 dl kokosmjölk
1 wokgrönsaker
1 tsk ingefära
1 msk röd currypasta
1 st lime
2 dl basmatiris
						
					3 dl kokosmjölk
1 wokgrönsaker
1 tsk ingefära
1 msk röd currypasta
1 st lime
2 dl basmatiris
Beskrivning
					
						1. Koka upp riset i dubbel mängd lättsaltat vatten. Sänk värmen och låt småkoka under lock i cirka 15-20 minuter.
2. Strimla kycklingen och bryn den i en stekpanna med lite olja.
3. Slå på kokosmjölken och lägg i grönsakerna, ingefäran och currypastan. Pressa i limesaft och koka cirka 10 minuter. Smaka av med salt på slutet.
4. Servera med nykokt ris.
					
										2. Strimla kycklingen och bryn den i en stekpanna med lite olja.
3. Slå på kokosmjölken och lägg i grönsakerna, ingefäran och currypastan. Pressa i limesaft och koka cirka 10 minuter. Smaka av med salt på slutet.
4. Servera med nykokt ris.
Visningar: 388
Inlagt 2016-03-12 13:42:36
				
					
			





  30 min