Receptbeskrivning

Tonfiskcarpaccio

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Tonfiskcarpaccio 4port

400g Tonfisk
50ml Limejuice
50ml Olivlja
1st Röd chili
20cm Gurka
1st Schalottenlök
1 nypa Finalen svartpeppar
20-30ml Flytande honung
50g Pinjenötter
Ruccola

Halvfrys tonfisken så att den blir lättare att skära. Skär i tunna skivor.

Mixa limejuicen och olivoljan. Kärna ur o hacka chilin fint. Skala, kärna ur o hacka gurkan. Hacka schalottenlöken fint.

Blanda allt i en skål, ha i en nypa finmalet svartpeppar och smaka av med flytande honung.

Torrosta pinjenötterna se upp så de inte bränns.

Lägg upp på tallrikar och garnera med rucolan.

Visningar: 529
Inlagt 2016-03-13 12:04:04