Receptbeskrivning
Tonfiskcarpaccio
Ingredienser
för
Beskrivning
Tonfiskcarpaccio 4port
400g Tonfisk
50ml Limejuice
50ml Olivlja
1st Röd chili
20cm Gurka
1st Schalottenlök
1 nypa Finalen svartpeppar
20-30ml Flytande honung
50g Pinjenötter
Ruccola
Halvfrys tonfisken så att den blir lättare att skära. Skär i tunna skivor.
Mixa limejuicen och olivoljan. Kärna ur o hacka chilin fint. Skala, kärna ur o hacka gurkan. Hacka schalottenlöken fint.
Blanda allt i en skål, ha i en nypa finmalet svartpeppar och smaka av med flytande honung.
Torrosta pinjenötterna se upp så de inte bränns.
Lägg upp på tallrikar och garnera med rucolan.
400g Tonfisk
50ml Limejuice
50ml Olivlja
1st Röd chili
20cm Gurka
1st Schalottenlök
1 nypa Finalen svartpeppar
20-30ml Flytande honung
50g Pinjenötter
Ruccola
Halvfrys tonfisken så att den blir lättare att skära. Skär i tunna skivor.
Mixa limejuicen och olivoljan. Kärna ur o hacka chilin fint. Skala, kärna ur o hacka gurkan. Hacka schalottenlöken fint.
Blanda allt i en skål, ha i en nypa finmalet svartpeppar och smaka av med flytande honung.
Torrosta pinjenötterna se upp så de inte bränns.
Lägg upp på tallrikar och garnera med rucolan.
Visningar: 529
Inlagt 2016-03-13 12:04:04






30 min