Receptbeskrivning
Långpannebröd med frön
Ingredienser
för
4 st ägg
0.5 burk kesella, 10%
1 tsk bakpulver
1 msk brödkryddor
0.5 tsk salt
60 g sesamfrö
60 g kruskakli
0.5 dl linfrö
50 g smält smör
0.5 dl pumpafrön
70 g solrosfrön
0.5 burk kesella, 10%
1 tsk bakpulver
1 msk brödkryddor
0.5 tsk salt
60 g sesamfrö
60 g kruskakli
0.5 dl linfrö
50 g smält smör
0.5 dl pumpafrön
70 g solrosfrön
Beskrivning
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa äggen lätt och blanda alla ingredienser i en skål.
Lägg bakplåtspapper på en långplåt och häll ner smeten.
Strö på pumpafrön och sätt in i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Skär brödet i rutor.
Förvara i en plastpåse eller i frysen.
Vispa äggen lätt och blanda alla ingredienser i en skål.
Lägg bakplåtspapper på en långplåt och häll ner smeten.
Strö på pumpafrön och sätt in i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Skär brödet i rutor.
Förvara i en plastpåse eller i frysen.
Visningar: 285
Inlagt 2016-03-14 12:04:04






20 min