Receptbeskrivning
Ljust bröd med mandel- och kokosmjöl
Ingredienser
för
6 st ägg
50 g smör
250 g keso
1.5 dl mandemjöl
1 dl kokosmjöl
1 dl linfrö
0.5 dl sesamfrö
0.5 dl solrosfrön
0.5 tsk salt
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
pumpakärnor och flingsalt till garnering
50 g smör
250 g keso
1.5 dl mandemjöl
1 dl kokosmjöl
1 dl linfrö
0.5 dl sesamfrö
0.5 dl solrosfrön
0.5 tsk salt
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
pumpakärnor och flingsalt till garnering
Beskrivning
Vispa äggen pösiga och tillsätt det smälta smöret, rör till en fin smet. Blanda i keson.
Blanda de torra ingredienserna i en annan skål och tillsätt dem sedan i äggsmeten.
Häll smeten i en bakplåtsklädd brödform och strö gärna över pumpakärnor och flingsalt.
Grädda i 175 grader i ca 40 minuter.
Blanda de torra ingredienserna i en annan skål och tillsätt dem sedan i äggsmeten.
Häll smeten i en bakplåtsklädd brödform och strö gärna över pumpakärnor och flingsalt.
Grädda i 175 grader i ca 40 minuter.
Visningar: 299
Inlagt 2016-03-21 10:10:32






50 min