Receptbeskrivning
Bulgur à la Malta
Ingredienser
för
250 g björnbär
2 bulgur
1 dl vispgrädde
2 msk strösocker
apelsin
apelsin
2 bulgur
1 dl vispgrädde
2 msk strösocker
apelsin
apelsin
Beskrivning
Tina björnbären om de är frysta.
Koka hel bulgur i osaltat vatten enligt kokstidsanvisningen på förpackningen. Häll av och låt svalna ordentligt.
Vispa vispgrädde med strösocker.
Finriv skalet av den halva apelsinen (för 4 port). Skala apelsinen och skär i bitar.
Blanda bulgur, vispad grädde, apelsinskal och apelsinbitar. Servera med bären.
För alla
Rätten är äggfri, men innehåller gluten.
Laktosfri: använd laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: byt grädde mot soja-, havre- eller risbaserat mjölkalternativ.
Visningar: 268
Inlagt 2012-04-13 16:59:22

