Receptbeskrivning
Chokladfudge med bär
Ingredienser
för
100 g steviachoklad, mörk
1 dl vispgrädde
50 g mascarpone
2 msk frystorkade bär i små bitar (blåbär/hallo
1 krm vaniljpulver
1 msk sötning
1 dl vispgrädde
50 g mascarpone
2 msk frystorkade bär i små bitar (blåbär/hallo
1 krm vaniljpulver
1 msk sötning
Beskrivning
Häll grädden i en kastrull och koka upp.
Ta bort kastrullen från plattan.
Tillsätt choklad i bitar och rör om tills chokladen smält.
Tillsätt mascarpone, vanilj och eventuell sötning och rör noga till en slät smet.
Häll sist ner 1 msk valfri frystorkade bär i små bitar och rör om.
Klä en liten matlåda/brödform (ca 7X15 cm) eller liknande med folie och häll i chokladmassan.
Toppa sist med ytterligare 1 msk frystorkade bär i små bitar.
Låt stelna i kyl (tar några timmar) och skär därefter i rutor.
Ta bort kastrullen från plattan.
Tillsätt choklad i bitar och rör om tills chokladen smält.
Tillsätt mascarpone, vanilj och eventuell sötning och rör noga till en slät smet.
Häll sist ner 1 msk valfri frystorkade bär i små bitar och rör om.
Klä en liten matlåda/brödform (ca 7X15 cm) eller liknande med folie och häll i chokladmassan.
Toppa sist med ytterligare 1 msk frystorkade bär i små bitar.
Låt stelna i kyl (tar några timmar) och skär därefter i rutor.
Visningar: 110
Inlagt 2016-03-31 10:27:57






60 min