Receptbeskrivning
Bountybitar
Ingredienser
för
20 g smör
1 dl riven cocos 1 1/2 dl
0.5 dl vipsgrädde
1 msk sukrin melis
1 msk fibersirap clear
50 g gram valfri choklad, gärna steviachoklad
1 dl riven cocos 1 1/2 dl
0.5 dl vipsgrädde
1 msk sukrin melis
1 msk fibersirap clear
50 g gram valfri choklad, gärna steviachoklad
Beskrivning
Lägg smör, fibersirap och grädde i en kastrull och sjud tills smeten tjocknar något (ca 10 minuter).
Rör om då och då.
Ta bort kastrullen från plattan och rör mer sukrin melis och riven kokos. Låt stelna i kylskåp.
Gör små kuber av kokosmassan och doppa i smält choklad.
Lägg på bakplåtspapper och låt återigen stelna i kyl
Visningar: 183
Inlagt 2016-03-31 10:30:38






60 min