Receptbeskrivning
Sveciagratinerad spätta
Ingredienser
för
600 g spättafiléer
1 dl riven lagrad svecia
2 dl milda mat
4 st vårlök
1 dl vitt vin
salt och peppar
kall kokt potatis
2 msk krasse
1 msk dijonsenap
1 msk olja
1 st rödlök, strimlad
spenat
salt
1 dl riven lagrad svecia
2 dl milda mat
4 st vårlök
1 dl vitt vin
salt och peppar
kall kokt potatis
2 msk krasse
1 msk dijonsenap
1 msk olja
1 st rödlök, strimlad
spenat
salt
Beskrivning
1. Salta och dra lite vitpeppar på filéerna, rulla ihop och lägg upp i ugnsform.Slå vin och milda mat över fisken, riv osten över fisken. Kör in i ugn på 180 grader gratinering, cirka 8 minuter.
2. Ta ut och vispa ihop vätskan och smaksätt med salt och peppar.
3. Skiva ner potatisen och blanda den med spenat och rödlök.
4. Vispa ihop senap, krasse och oljan, blanda ihop med potatisen. Smaka av med salt.
2. Ta ut och vispa ihop vätskan och smaksätt med salt och peppar.
3. Skiva ner potatisen och blanda den med spenat och rödlök.
4. Vispa ihop senap, krasse och oljan, blanda ihop med potatisen. Smaka av med salt.
Visningar: 459
Inlagt 2016-04-05 06:58:28

