Receptbeskrivning
Ingredienser
för
4 prt ris
0.5 st purjolök
1 frp wokgrönsaker
1 msk olja
1 frp kikärter
1 burk korma cookingsauce
1 tsk sambal oelek
150 g cashewnötter
0.5 st purjolök
1 frp wokgrönsaker
1 msk olja
1 frp kikärter
1 burk korma cookingsauce
1 tsk sambal oelek
150 g cashewnötter
Beskrivning
1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
2. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Fräs wokgrönsakerna mjuka i oljan tillsammans med purjolöken.
3. Skölj kikärtorna och låt de rinna av. Rör ner kormasåsen och kikärtorna och sjud ca 5 minuter. Smaksätt med salt, peppar och sambal, toppa med nötterna.
4. Servera med ris.
2. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Fräs wokgrönsakerna mjuka i oljan tillsammans med purjolöken.
3. Skölj kikärtorna och låt de rinna av. Rör ner kormasåsen och kikärtorna och sjud ca 5 minuter. Smaksätt med salt, peppar och sambal, toppa med nötterna.
4. Servera med ris.
Visningar: 819
Inlagt 2011-08-25 12:14:11