Receptbeskrivning
Ingredienser för
- - dag ! - -
1 st salladskålshuvud
salt
1 l vatten
- - dag 2 - -
1 msk cayennepeppar
3 msk hackad purjo
2 msk vitlöksklyftor pressade
1 msk socker


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Halvera kålen på längden.
Strö över saltet och låt kålen stå någon timme så att den saftar sig.
Häll på vattnet och låt kålen stå i saltvattnet över natten.
Häll av det och skölj noga.
Krama ur kålen så att inget vatten finns kvar.

Mosa ihop cayenne, purjo, vitlök och socker.
Smörj in kålen mellan bladen med pastan.
pressa ihop bladen väl.
Lägg kålen i en skål.
Låt den stå i rumstemperatur ett dygn och fyra dygn i kylskåp.
Skär Kimchin i fina bågformade bitar före serveringen.


Visningar: 325
Inlagt 2016-04-16 21:27:22