Receptbeskrivning
			
			
			
			Grundrecept tomatsås
						Mari Olsson via Recept.nu					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							3 st vitlöksklyftor 
3 msk olivolja
2 msk tomatpuré
1 körsbärstomater, alt krossade tomater, 400
1 msk oregano, hackad
salt, nymald svartpeppar, ev socker
						
					3 msk olivolja
2 msk tomatpuré
1 körsbärstomater, alt krossade tomater, 400
1 msk oregano, hackad
salt, nymald svartpeppar, ev socker
Beskrivning
					
						1. Hacka vitlöken fint. Fräs den i olja utan att den tar färg. 
2. Tillsätt tomatpurén och låt den fräsa med under omrörning en minut.
3. Häll i tomaterna och krossa dem med en sked.
4. Tillsätt oreganon.
5. Låt det koka ihop på svag värme utan lock till en tjock sås ca 15-20 minuter.
6. Smaka av med salt och peppar och eventuellt en nypa socker.
					
										2. Tillsätt tomatpurén och låt den fräsa med under omrörning en minut.
3. Häll i tomaterna och krossa dem med en sked.
4. Tillsätt oreganon.
5. Låt det koka ihop på svag värme utan lock till en tjock sås ca 15-20 minuter.
6. Smaka av med salt och peppar och eventuellt en nypa socker.
Visningar: 645
Inlagt 2012-04-14 05:31:22
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min