Receptbeskrivning

Kräft- och fiskpanna med dill och tomat

Ingredienser för
400 g sejfilé
900 g potatis
Sås
1 burk kräftstjärtar i lake
1 st gul lök
1 msk olja
1.5 dl lag från kräftor
2.5 dl mellangrädde
1 msk maizena
4 st tomater
2 msk dill hackad
1 st citron
salt
peppar


  30 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
1. Tina sejen om den är fryst.

2. Tvätta och koka potatisen.

3. Skär fisken i mindre bitar. Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och spara lagen.

4. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i oljan. Tillsätt kräftlag och grädden. Lägg i fisken och låt koka ca 5-8 minuter och red av med majsstärkelsen utrört i lite vatten.

5. Hacka tomaterna och lägg ner dem och dillen i såsen. Smaka av med citronjuice, salt och peppar och lägg i kräftorna.

6. Servera med potatis.

Visningar: 425
Inlagt 2011-08-25 14:11:47