Receptbeskrivning
.lchf-pannacotta.
Ingredienser
för
4 dl vispgrädde
2 dl mascarpone
3 st gelatinblad
2 st vaniljstänger
2 dl mascarpone
3 st gelatinblad
2 st vaniljstänger
Beskrivning
Häll grädden i en kastrull, tillsätt gelatinet och vaniljstängerna
(de ska vara skurna i 3 delar/stång)
Koka upp och koka sen vidare på svag värme i ca 15 min.
Ta upp vaniljstängerna och skrapa ur dem.
Häll i mascarponeosten och låt den smälta i vispgrädden.
Häll sedan upp det i små glas och låt kylas i några timmar.
Garnera med tex. hallon
(de ska vara skurna i 3 delar/stång)
Koka upp och koka sen vidare på svag värme i ca 15 min.
Ta upp vaniljstängerna och skrapa ur dem.
Häll i mascarponeosten och låt den smälta i vispgrädden.
Häll sedan upp det i små glas och låt kylas i några timmar.
Garnera med tex. hallon
Visningar: 277
Inlagt 2016-04-29 04:46:30