Receptbeskrivning
			
			
			
			Kalasgod fläskfilé med rosepeppar sås
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							600 g fläskfilé 
2 dl vispgrädde
1 dl creme fraiche
1 st vitlöksklyfta
1 msk workchestersås
1 tsk soya
3 msk chilisås
1 msk smör till stekning
2 krm rosepeppar
						
					2 dl vispgrädde
1 dl creme fraiche
1 st vitlöksklyfta
1 msk workchestersås
1 tsk soya
3 msk chilisås
1 msk smör till stekning
2 krm rosepeppar
Beskrivning
					
						Blanda följande i en skål:
Grädde, crème fraiche, pressad/skivad vitlöksklyfta, worcestersås,
soja och chilisås.
Ställ i kylskåpet ca. 20 minuter
Putsa och filea och skiva fläskfilen i strimlor och stek dem så att köttet blir genomstek. Häll över blandningen av såsen och låt sjuda i ca. 10 minuter. Under tiden morla rosépepparn (så den blir i mindre bitar). Låt den sedan sjuda med i såsen. Klart. Servera gärna med klyftpotatis eller ris.
					
										Grädde, crème fraiche, pressad/skivad vitlöksklyfta, worcestersås,
soja och chilisås.
Ställ i kylskåpet ca. 20 minuter
Putsa och filea och skiva fläskfilen i strimlor och stek dem så att köttet blir genomstek. Häll över blandningen av såsen och låt sjuda i ca. 10 minuter. Under tiden morla rosépepparn (så den blir i mindre bitar). Låt den sedan sjuda med i såsen. Klart. Servera gärna med klyftpotatis eller ris.
Visningar: 924
Inlagt 2016-05-29 10:15:56
				 
					 
			
 





 40 min
  40 min