Receptbeskrivning
Straticellamousse
Ingredienser
för
Beskrivning
Stracciatellamousse 8port
150g mörk choklad (eller hälften mörk & hälften ljus)
2dl vispgrädde
250g mascarpone ( eller philadelphia )
1dl florsocker
1tsk vaniljsocker
Grovhacka chokladen.
Vispa grädden luftigt, och rör ihop med mascarponen, florsocker + vaniljsocker.
Rör ihop till en jämn smet och vänd sedan ner chokladen. Spara lite till topping.
Häll upp i små serveringsglas och toppa med krossad choklad.
Denna kan förberedas timmar innan servering.
Smidigt!
150g mörk choklad (eller hälften mörk & hälften ljus)
2dl vispgrädde
250g mascarpone ( eller philadelphia )
1dl florsocker
1tsk vaniljsocker
Grovhacka chokladen.
Vispa grädden luftigt, och rör ihop med mascarponen, florsocker + vaniljsocker.
Rör ihop till en jämn smet och vänd sedan ner chokladen. Spara lite till topping.
Häll upp i små serveringsglas och toppa med krossad choklad.
Denna kan förberedas timmar innan servering.
Smidigt!
Visningar: 306
Inlagt 2016-05-31 18:34:34






30 min