Receptbeskrivning
Biff Stroganoff i Crock-Pot
Ingredienser
för
800 g nötkött
2 st gula lökar grovhackade
1 msk smör
20 st små champinjoner, färska, skivade
3 msk tomatpuré
2 msk oxfond
2 dl vatten
2 msk dijonsenap
2 msk maizenaredning för mörk sås
3 dl grädde
1 dl rött vin
salt, vitpeppar, paprikapulver
2 st gula lökar grovhackade
1 msk smör
20 st små champinjoner, färska, skivade
3 msk tomatpuré
2 msk oxfond
2 dl vatten
2 msk dijonsenap
2 msk maizenaredning för mörk sås
3 dl grädde
1 dl rött vin
salt, vitpeppar, paprikapulver
Beskrivning
8-10 timmar på låg.
1. Bryn köttet i smöret i en stekpanna. Stek i 2 omgångar.
2. Bryn också löken kort.
3. Häll allt i Crock-Poten tillsammans med dom skivade championerna.
4. Tillsätt vatten, vin, tomatpure, dijonsenap, salt, peppar och paprikapulver.
5.Sätt locket på grytan och sätt den i basenheten. Sätt vredet på låg
6. 20 minuter innan grytan ska serveras rörs grädde och maizenaredning ner . Smaka av med mer salt och peppar
om det behövs.
7. Jag serverade med ris och en tomatsallad med sparris och fetaost.
Recept lånat från:
http://vardagsmenyn.se/biff-stroganoff-i-crock-pot/
1. Bryn köttet i smöret i en stekpanna. Stek i 2 omgångar.
2. Bryn också löken kort.
3. Häll allt i Crock-Poten tillsammans med dom skivade championerna.
4. Tillsätt vatten, vin, tomatpure, dijonsenap, salt, peppar och paprikapulver.
5.Sätt locket på grytan och sätt den i basenheten. Sätt vredet på låg
6. 20 minuter innan grytan ska serveras rörs grädde och maizenaredning ner . Smaka av med mer salt och peppar
om det behövs.
7. Jag serverade med ris och en tomatsallad med sparris och fetaost.
Recept lånat från:
http://vardagsmenyn.se/biff-stroganoff-i-crock-pot/
Visningar: 513
Inlagt 2016-05-31 19:51:59






7 min