Receptbeskrivning
Spaghetti Bolognese i Crock Pot
Ingredienser
för
inställning låg i 6 timmar (rör om då och
4 st vitlöksklyftor, stora
2 st gula lökar, stora
1 kg köttfärs
1 burk champinjoner, skivade
3 burk krossade tomater
1 dl tomatpuré
1 st morot, finhackad
1 tsk socker
3 msk oregano
salt, peppar
Övrigt:
spaghetti
parmesan
färsk basilika
4 st vitlöksklyftor, stora
2 st gula lökar, stora
1 kg köttfärs
1 burk champinjoner, skivade
3 burk krossade tomater
1 dl tomatpuré
1 st morot, finhackad
1 tsk socker
3 msk oregano
salt, peppar
Övrigt:
spaghetti
parmesan
färsk basilika
Beskrivning
1. Hacka vitlök och gul lök. Ha ner lök och köttfärs i Crock Poten. Om du har tid, stek bryn gärna köttfärsen och löken i en stekpanna innan den hamnar i Crock Poten.
2. Ha ner champinjoner och deras lag, samt krossade tomater, tomatpuré. Smaka av med socker och kryddor. Starta slökokaren och kör den på lägsta temperatur i 6 timmar. Rör gärna om någon gång emellanåt.
3. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Servera Spaghetti Bogognesen med riven parmesanost, färsk basilika.
2. Ha ner champinjoner och deras lag, samt krossade tomater, tomatpuré. Smaka av med socker och kryddor. Starta slökokaren och kör den på lägsta temperatur i 6 timmar. Rör gärna om någon gång emellanåt.
3. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Servera Spaghetti Bogognesen med riven parmesanost, färsk basilika.
Visningar: 342
Inlagt 2016-05-31 21:59:19






480 min.jpg)