Receptbeskrivning

Spaghetti Bolognese i Crock Pot

Ingredienser för
inställning låg i 6 timmar (rör om då och

4 st vitlöksklyftor, stora
2 st gula lökar, stora
1 kg köttfärs
1 burk champinjoner, skivade
3 burk krossade tomater
1 dl tomatpuré
1 st morot, finhackad
1 tsk socker
3 msk oregano
salt, peppar

Övrigt:
spaghetti
parmesan
färsk basilika


  480 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
1. Hacka vitlök och gul lök. Ha ner lök och köttfärs i Crock Poten. Om du har tid, stek bryn gärna köttfärsen och löken i en stekpanna innan den hamnar i Crock Poten.

2. Ha ner champinjoner och deras lag, samt krossade tomater, tomatpuré. Smaka av med socker och kryddor. Starta slökokaren och kör den på lägsta temperatur i 6 timmar. Rör gärna om någon gång emellanåt.

3. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Servera Spaghetti Bogognesen med riven parmesanost, färsk basilika.

Visningar: 342
Inlagt 2016-05-31 21:59:19