Receptbeskrivning
Knäckiga havrerutor i långpanna
Ingredienser
för
Beskrivning
Knäckiga havrerutor i långpanna
250g Smör
2dl Strösocker
3.5msk Sirap
0.5dl Vispgrädde
1msk Vaniljsocker
5dl Havregryn
2.5msk Vetemjöl
Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Koka upp smör, strösocker, sirap, vispgrädde och vaniljsocker i en stor kastrull.
Låt småkoka i 2-3 minuter.
Rör sedan ner havregryn och vetemjöl.
Bred ut smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter.
Låt svalna en aning och skär i rutor. Låt sedan svalna helt.
250g Smör
2dl Strösocker
3.5msk Sirap
0.5dl Vispgrädde
1msk Vaniljsocker
5dl Havregryn
2.5msk Vetemjöl
Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Koka upp smör, strösocker, sirap, vispgrädde och vaniljsocker i en stor kastrull.
Låt småkoka i 2-3 minuter.
Rör sedan ner havregryn och vetemjöl.
Bred ut smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter.
Låt svalna en aning och skär i rutor. Låt sedan svalna helt.
Visningar: 888
Inlagt 2016-06-01 05:33:45






30 min