Receptbeskrivning
Lchf snickers cheesecake
Ingredienser
för
Botten
2 dl jordnötssmör 1.5 dl jordnötter
1 st ägg
2 msk sötning
Fyllning:
2 st äggvitor 2 dl grädde
300 g philadelphiaost
2 st äggulor
0.5 dl sötning
2 krm vaniljpulver
Topping:
85 g sockerfri mörk choklad 2 msk grädde
1 msk jordnötssmör
0.5 dl hackade jordnötter
Beskrivning
Gör botten genom att mixa samtliga ingredienser i en matberedare. Jordnötterna behöver inte bli finfördelade.
Tryck ut i en form med borttagbar botten.
Grädda i 180 grader, i cirka 10–15 minuter.
LÃ¥t svalna.
Separera äggen.
Vispa äggvitorna hårt.
Vispa grädden fluffig och vispa i Philadelphiaost och äggulor.
Blanda i sötning, vaniljpulver och äggvitorna.
Häll i smeten i formen.
Smält chokladen tillsammans med grädde och jordnötssmör på låg värme. Rör samman.
Dekorera cheesecaken med chokladen och toppa med hackade jordnötter. Ställ in cheesecaken i frysen i minst 4 timmar.
Ställ gärna fram cheesecaken ungefär en halvtimme innan det är dags att servera så att den inte blir så hård."
Tryck ut i en form med borttagbar botten.
Grädda i 180 grader, i cirka 10–15 minuter.
LÃ¥t svalna.
Separera äggen.
Vispa äggvitorna hårt.
Vispa grädden fluffig och vispa i Philadelphiaost och äggulor.
Blanda i sötning, vaniljpulver och äggvitorna.
Häll i smeten i formen.
Smält chokladen tillsammans med grädde och jordnötssmör på låg värme. Rör samman.
Dekorera cheesecaken med chokladen och toppa med hackade jordnötter. Ställ in cheesecaken i frysen i minst 4 timmar.
Ställ gärna fram cheesecaken ungefär en halvtimme innan det är dags att servera så att den inte blir så hård."
Visningar: 391
Inlagt 2016-06-02 06:40:30






120 min.jpg)