Receptbeskrivning

Lchf korvbröd

Ingredienser för
4 st ägg
1 krm salt
50 g smält smör
1 dl vatten
1 dl kokosmjöl
0.5 dl bakerix
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
sesamfrö


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Receptet ger 6 lchf korvbröd

Gör så här:
Vispa ägg poröst med elvisp.
Tillsätt smält smör och vatten, vispa.
Blanda de torra ingredienserna och häll i smeten, blanda väl.
Låt svälla 5-10 minuter.
Fukta händerna ordengligt med vatten och ta ut degen ur bunken.
Dela upp i 6 lika stora delar, forma till 6 rullar drygt 10 cm långa.
Se till att ha händerna fuktade hela tiden, annars klibbar degen.
Lägg på plåt och grädda i mitten av ugnen, 175 grader i ca 25 min.

Visningar: 375
Inlagt 2016-06-27 11:20:52