Receptbeskrivning
Kanelbullesnittar
Ingredienser
för
Beskrivning
Kanelbullesnittar, ca. 25st
150g Smör, rumsvarmt
1,5dl Strösocker
1,5msk Vaniljsocker
1,5msk Sirap, ljus
3 3/4dl Vetemjöl
1,5tsk Bakpulver
1,5tsk Kardemumma, malen
1,5tsk Kanel, malen
+ Pärlsocker
+ 1 Ägg
Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Nyp ihop smör, strösocker, vaniljsocker, sirap, vetemjöl, bakpulver, 1 tsk av kardemumma och 1 tsk av kanel till en smidig deg.
Rulla till två längder och lägg på plåten, platta till en aning.
Pensla med ägg och strö över resten av kardemumma, kanel samt pärlsocker.
Grädda mitt i ugnen i ca. 10 minuter.
Tag ut och låt svalna en aning innan du skär dem i snittar.
150g Smör, rumsvarmt
1,5dl Strösocker
1,5msk Vaniljsocker
1,5msk Sirap, ljus
3 3/4dl Vetemjöl
1,5tsk Bakpulver
1,5tsk Kardemumma, malen
1,5tsk Kanel, malen
+ Pärlsocker
+ 1 Ägg
Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Nyp ihop smör, strösocker, vaniljsocker, sirap, vetemjöl, bakpulver, 1 tsk av kardemumma och 1 tsk av kanel till en smidig deg.
Rulla till två längder och lägg på plåten, platta till en aning.
Pensla med ägg och strö över resten av kardemumma, kanel samt pärlsocker.
Grädda mitt i ugnen i ca. 10 minuter.
Tag ut och låt svalna en aning innan du skär dem i snittar.
Visningar: 423
Inlagt 2016-07-01 08:58:53






30 min.jpg)