Receptbeskrivning
Nutiåttan
Ingredienser
för
Beskrivning
Nutiåttan Chocolate Hazel Nice Cream
ca 4 glassar i form
Glass:
2dl rostade hasselnötter utan skal
2dl kokosgrädde
0,5dl Sukrin (alt. annan sötning)
1tsk vaniljpulver
2msk kakao
Topping:
80g mjölkchoklad
kokos, hackade nötter eller annat du gillar
Blötlägg hasselnötterna minst 6 timmar.
Häll av, skölj och låt dem rinna av.
Mixa nötterna i en matberedare eller blender.
Tillsätta kokosgrädde, Sukrin, vaniljpulver och kakao.
Mixa till en slät kräm.
Häll upp i 4 formar och frys i minst 6 timmar.
Ta upp, tina så att de går att få ur formarna.
Pensla med smält choklad och strö valfri topping över.
ca 4 glassar i form
Glass:
2dl rostade hasselnötter utan skal
2dl kokosgrädde
0,5dl Sukrin (alt. annan sötning)
1tsk vaniljpulver
2msk kakao
Topping:
80g mjölkchoklad
kokos, hackade nötter eller annat du gillar
Blötlägg hasselnötterna minst 6 timmar.
Häll av, skölj och låt dem rinna av.
Mixa nötterna i en matberedare eller blender.
Tillsätta kokosgrädde, Sukrin, vaniljpulver och kakao.
Mixa till en slät kräm.
Häll upp i 4 formar och frys i minst 6 timmar.
Ta upp, tina så att de går att få ur formarna.
Pensla med smält choklad och strö valfri topping över.
Visningar: 248
Inlagt 2016-07-02 07:39:21






30 min