Receptbeskrivning
Kyckling med vårgrönt och gula bönor
Ingredienser
för
2 msk solrosolja
450 g kyckling filet
2 st vitlöksklyftor
1 st grön paprika
100 g socker
6 st salladslökar
225 g kinakål eller senapskål
160 g gul bönsås (burk)
50 g rostade cashewnötter
ris
450 g kyckling filet
2 st vitlöksklyftor
1 st grön paprika
100 g socker
6 st salladslökar
225 g kinakål eller senapskål
160 g gul bönsås (burk)
50 g rostade cashewnötter
ris
Beskrivning
- Skär kycklingen in strimlor
- Fräs kyckling tillsammans med vitlök i 5 min
- skär paprika i strimlor
- Lägg i sockerärtor, salladslök, paprika samt kål i wok och fräs i 5 min tills grönsaker är mjuka
- Rör i Gul bönsås och värm tills det kokar
- Strö över nötter
- Fräs kyckling tillsammans med vitlök i 5 min
- skär paprika i strimlor
- Lägg i sockerärtor, salladslök, paprika samt kål i wok och fräs i 5 min tills grönsaker är mjuka
- Rör i Gul bönsås och värm tills det kokar
- Strö över nötter
Visningar: 276
Inlagt 2012-04-15 21:16:58

