Receptbeskrivning
			
			
			
			Kyckling med vårgrönt och gula bönor
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							2 msk solrosolja 
450 g kyckling filet
2 st vitlöksklyftor
1 st grön paprika
100 g socker
6 st salladslökar
225 g kinakål eller senapskål
160 g gul bönsås (burk)
50 g rostade cashewnötter
ris
						
					450 g kyckling filet
2 st vitlöksklyftor
1 st grön paprika
100 g socker
6 st salladslökar
225 g kinakål eller senapskål
160 g gul bönsås (burk)
50 g rostade cashewnötter
ris
Beskrivning
					
						- Skär kycklingen in strimlor
- Fräs kyckling tillsammans med vitlök i 5 min
- skär paprika i strimlor
- Lägg i sockerärtor, salladslök, paprika samt kål i wok och fräs i 5 min tills grönsaker är mjuka
- Rör i Gul bönsås och värm tills det kokar
- Strö över nötter
					
										- Fräs kyckling tillsammans med vitlök i 5 min
- skär paprika i strimlor
- Lägg i sockerärtor, salladslök, paprika samt kål i wok och fräs i 5 min tills grönsaker är mjuka
- Rör i Gul bönsås och värm tills det kokar
- Strö över nötter
Visningar: 294
Inlagt 2012-04-15 21:16:58
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min