Receptbeskrivning
Per Morbergs pyttipanna
Ingredienser
för
800 g (8–10 st) kokt potatis
2 gula lökar
150 g rökt fläsk
150 g skinka
150 g korv
3–4 msk smör till stekning
salt och nymalen peppar
(3 dl vispgrädde + 1 krm mejram till stuvnin
4 ägg
inlagda rödbetor
2 gula lökar
150 g rökt fläsk
150 g skinka
150 g korv
3–4 msk smör till stekning
salt och nymalen peppar
(3 dl vispgrädde + 1 krm mejram till stuvnin
4 ägg
inlagda rödbetor
Beskrivning
1. Tärna potatisen, löken, köttet och korven och stek bitarna i smör i en stor stekpanna. Stek i omgångar om du bara har en liten panna. Smaka av med salt och peppar. 2. Vill du gräddstuva pytten lägger du över den i en kastrull, tillsätter grädde och låter alltsammans koka upp. Smaka av med salt, peppar och mejram. 3. Servera med stekt ägg eller äggula samt inlagda rödbetor.
Visningar: 359
Inlagt 2016-07-11 17:45:48

